Het kan snel verkeren!

Tijdens onze reis naar het ouderschap hebben we het al vaker ondervonden: Zo gebeurt er maanden niets en zo gaat het ineens heel snel. Vorige week maandag kwam daar ineens het mailtje: eindelijk weer een draagmoederprofiel!

We waren gelijk enthousiast. Zou dit dan de vrouw zijn die ons helpt ouders te worden? We hebben gelijk onze case specialist bij CFC (het draagmoederbureau) gevraagd om onze (video) bio door te sturen. Na een paar uur kwam daar het verlossende antwoord, deze vrouw wil ook verder met ons! We konden ons geluk niet op. Na een paar maanden niets gebeurt er weer iets!

Deze vrouw is geen geheel onbekende voor ons. Ze werkt ook bij CFC (het draagmoederbureau) en ze was de support person voor onze eerste draagmoeder. Wie had gedacht dat onze wegen op deze manier weer zouden kruisen. Na de voorstel mail zijn we gelijk overgestapt op WhatsApp. Er was gelijk een klik en hebben sindsdien non-stop contact.

Woensdagavond hebben we 1,5 uur geskypedt en er is geen ongemakkelijke stile gevallen. Het is heel apart om te ervaren dat je met iemand die je niet kent en 6000km bij je vandaan woont zo snel een klik kunt hebben. Donderdagochtend toen we wakker werden kregen we onderstaande foto, met de Nederlandse tekst: “Ik wil dolgraag jullie draagmoeder zijn”. Beter kon onze dag niet beginnen!

Het goede nieuws: Ik wil dolgraag jullie draagmoeder zijn!

Wij willen ook niets liever dat deze vrouw onze draagmoeder wordt! Ze is getrouwd en heeft twee kinderen. Ze is al eerder draagmoeder geweest en ze werkt dus bij het draagmoederbureau. Ze weet dus als geen ander wat het draagmoederschap inhoudt.

We hebben pas een week contact, maar het voelt al zo vertrouwd. We vertrouwen er dan ook op dat het deze keer helemaal goed komt. Het is nu wachten op de kliniek, bloedtesten en de advocaten.

Ik houd jullie op hoogte!